Opis
Majonez jajeczny 80% tłuszczu bezglutenowy BIO 250 ml Byodo
- Kraj pochodzenia: Niemcy
- Producent: Byodo
- Opakowanie jednostkowe: 250 ml/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Olej słonecznikowy, żółtka jaja 8%, woda, biały ocet winny, cukier, musztarda (woda, żółta gorczyca, biały ocet winny, sól morska, brązowa gorczyca, przyprawy zioła).
Ekologiczny majonez o kremowej konsystencji. doskonały do mięs, sałatek, przekąsek, frytek i kiełbasek. Wytworzony ze składników pochodzących z kontrolowanych upraw ekologicznych.
PRODUKT BEZGLUTENOWY
BEZ DODATKU CUKRU
NIE ZAWIERA KONSERWANTÓW I SZTUCZNYCH BARWNIKÓW
Wartości odżywcze w 100 ml produktu:
- Wartość energetyczna: 2964 kJ /720 kcal
- Tłuszcz: 79 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,1 g
- Węglowodany: 1,9 g
- - w tym cukry: 1,9 g
- Białko: 1,3 g
- Sól: 0,9 g
Zalecane warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce.