Koszyk: (pusty)
do kasy suma: 0,00 zł

Leczo z fasolką szparagową BIO 500 g Piwniczka Jacentowska

Kod produktu: 13887
Producent: Jacentowska Piwniczka Smaku
Ocena: 0
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 14,19 zł 14.19
Wybierz ilość: szt.
dodaj do przechowalni

Opis

 Leczo z fasolką szparagową BIO 500 g Piwniczka Jacentowska 

  • Kraj pochodzenia: Polska
  • Producent: Piwniczka Jacentowska
  • Opakowanie jednostkowe: 500 g / 1szt.
  • Jednostka sprzedaży: 1 szt.

Składniki

Fasolka szparagowa 38%, papryka, przecier pomidorowy, marchew, cebula, olej rośllinny słonecznikowy, cukier, natka pietruszki, sól, pieprz. 

Jacentowska Piwniczka to niewielka rodzinna przetwórnia zajmująca się produkcją ekologicznych przetworów owocowych i warzywnych.

 

 

 Wartości odżywcze w 100 g produktu:

  • Wartość energetyczna: 234 kJ /58 kcal
  • Tłuszcz: 2,6 g
    • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
  • Węglowodany: 8,6 g
    • - w tym cukry: 2,7 g
  • Białko: 1,6 g
  • Sól: 1 g

Zalecane warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

 

 

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

© Remedy Template by Maxsote
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium