Opis
Leczo z fasolką szparagową BIO 500 g Piwniczka Jacentowska
- Kraj pochodzenia: Polska
- Producent: Piwniczka Jacentowska
- Opakowanie jednostkowe: 500 g / 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Fasolka szparagowa 38%, papryka, przecier pomidorowy, marchew, cebula, olej rośllinny słonecznikowy, cukier, natka pietruszki, sól, pieprz.
Jacentowska Piwniczka to niewielka rodzinna przetwórnia zajmująca się produkcją ekologicznych przetworów owocowych i warzywnych.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 234 kJ /58 kcal
- Tłuszcz: 2,6 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
- Węglowodany: 8,6 g
- - w tym cukry: 2,7 g
- Białko: 1,6 g
- Sól: 1 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Leczo z fasolką szparagową BIO 500 g Piwniczka Jacentowska
towar niedostępny