Opis
Fasolka czerwona kidney BIO 400 g
- Kraj pochodzenia: Chiny
- Producent: BIO Planet
- Opakowanie jednostkowe: 400 g / 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Fasolka kidney 100%
Ekologiczna fasolka Kidney (nerkowata) jest znaną i chętnie stosowaną rośliną strączkową. Bogata w błonnik oraz białko roślinne idealnie wzbogaci diety wegańską i wegetariańską. Polecana do dań jednogarnkowych, dań warzywnych, dodatek do sałatek na zimno jak i na ciepło a także do past i pasztetów.
Przed przygotowaniem uprzednio namoczyć co najmniej 12 godzin. Gotować do miękkości ok 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1170 kJ /279 kcal
- Tłuszcz: 0,3 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
- Węglowodany: 29 g
- - w tym cukry: 2,2 g
- Błonnik: 28 g
- Białko: 26 g
- Sól: 0,06 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać zboża zawierająca gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam oraz soję.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Fasolka czerwona Kidney BIO 400 g
towar niedostępny