Darmowa dostawa od 199zł

Wymień punkty na produkty gratisowe :)

Progi zakupowe >300zł i >500zł

Potrzebujesz pomocy?

Potrzebujesz pomocy?

Do darmowej dostawy: 199,00 zł

0,00 zł 0

Zawartość koszyka

Potrzebujesz jeszcze 199.00zł do darmowej dostawy (Kurier UPS).

Koszt dostawy:
suma: 0,00 zł
Przejdź do podsumowania
Opis produktu
Wartości odżywcze
Opinie

Opis

Cukier waniliowy BIO 20 g 

  • Kraj pochodzenia: Czechy
  • Producent: Amylon
  • Opakowanie jednostkowe: 20 g / 1szt.
  • Jednostka sprzedaży: 1 szt.

Składniki:

Cukier trzcinowy, wanilia Bourbon (min. 1,5%)

 

Wartości odżywcze w 100g produktu:

  • Wartość energetyczna: 1692 kJ /398 kcal
  • Tłuszcz: 0 g
  • W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
  • Węglowodany: 99 g
  • W tym cukry: 98 g
  • Białko: 0 g
  • Sól: 0 g

Zalecane warunki przechowywania:

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dane techniczne

BIO ekologiczne BIO

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

Cukier waniliowy BIO 20 g

Producent: Amylon | Kod produktu: 9459
Ocena: 0
Dostępność:
średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
3,80 zł
  (1 kg = 190,00 zł )
3.80
ilość szt.

towar niedostępny

Zyskujesz 0 pkt [? pkt]

Nasi Klienci pokochali również

BEZ GLUTENU

BIO

Drożdże suszone bezglutenowe BIO 7 g
Drożdże suszone bezglutenowe BIO 7 g

5,80 zł

szt.

BIO

Pasta waniliowa z nasionami wanilii BIO 50g.
Pasta waniliowa z nasionami wanilii BIO 50g.

54,00 zł

szt.

BEZ GLUTENU

BIO

KETO LCHF

Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO 12g
Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO 12g

1,30 zł

szt.

BEZ GLUTENU

BIO

KETO LCHF

Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO 200g DUŻA PAKA
Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO 200g DUŻA PAKA

18,90 zł

szt.

BEZ GLUTENU

Galaretka o smaku cytrynowym bez cukru bezglutenowa 14g
Galaretka o smaku cytrynowym bez cukru bezglutenowa 14g

3,80 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium