Opis
Cukier waniliowy BIO 20 g
- Kraj pochodzenia: Czechy
- Producent: Amylon
- Opakowanie jednostkowe: 20 g / 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki:
Cukier trzcinowy, wanilia Bourbon (min. 1,5%)
Wartości odżywcze w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 1692 kJ /398 kcal
- Tłuszcz: 0 g
- W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
- Węglowodany: 99 g
- W tym cukry: 98 g
- Białko: 0 g
- Sól: 0 g
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Cukier waniliowy BIO 20 g
towar niedostępny