Opis
Chrupki kukurydziane jabłko-truskawka bezglutenowe BIO 30 g Angelina
Ekologiczne chrupki kukurydziane bezglutenowe Chrupki kukurydziane jabłko-truskawka dla dzieci od 10 miesiąca życia. Czysty skład. Produkt ekologiczny z wysokiej jakości organicznych składników. Produkt nie zawiera żadnych substancji konserwujących, barwników i wzmacniaczy smaku.
BEZ DODATKU CUKRU
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Składniki
Skrobia kukurydziana 57%, maka ryżowa, olej słonecznikowy, sproszkowane jabłko 6,5% (jabłko 85%, mąka ryżowa), sproszkowana truskawka 3,5%, witamina B1,
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1882 kJ/448 kcal
- Tłuszcz: 14,9 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
- Węglowodany: 70,4 g
- - w tym cukry: 6 g
- Błonnik: 3,5 g
- Białko: 6,2 g
- Sól: 0,054 g
- Witamina B1: 0,50 mg (45,45%)∗ RWS
∗RWS - dzienne referencyjne wartości do spożycia witamin (dla osoby dorosłej).
Kraj Producenta: Słowacja
Producent: LITTLE ANGEL
Waga: 30 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.