Opis
Imbir w czekoladzie deserowej bezglutenowy BIO 50 g
- Kraj pochodzenia: Polska
- Producent: Doti
- Opakowanie jednostkowe: 50 g / 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Kandyzowany imbir 50% (cukier trzcinowy, imbir), czekolada gorzka 49% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (z soi), substancje glazurujące: guma arabska, cukier, dekstroza.
Czekolada masa kakaowa minimum 70,4%.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1773 kJ /423 kcal
- Tłuszcz: 19 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
- Węglowodany: 55 g
- - w tym cukry: 49 g
- Błonnik: 8,1 g
- Białko: 4,6 g
- Sól: 0 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać orzechy nerkowca lub migdały.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Imbir w czekoladzie deserowej bezglutenowy BIO 50g
towar niedostępny