Opis
Czekolada gorzka 99% Dominikana bezglutenowa BIO 80g Blanxart
Czekolada gorzka o zawartości kakao 99% pochodząca z Dominikany. Bezglutenowa.
Produkt ekologiczny
Składniki:
Kakao, masło kakaowe, cukier.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 2631 kJ/637 kcal
- Tłuszcz: 56,2 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 35,3 g
- Węglowodany: 13 g
- - w tym cukry: 2 g
- Białko: 13,2 g
- Błonnik: 13,4 g
- Sól: 0,01 g
Kraj pochodzenia kakao: Dominikana
Producent: Blanxart
Waga: 80g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać orzechy, mleko i soję.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od ciepła.