Koszyk: (pusty)
do kasy suma: 0,00 zł

Pasta curry tajska zielona BIO 120g

Kod produktu: 11338
Producent: -
Ocena: 0
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 11,50 zł 11.50
Wybierz ilość: szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Kraj Producenta: Tajlandia

Producent: Lien Ying

Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 130g

Jednostka sprzedaży: 1szt

Produkt posiada CERTYFIKAT BIO

SKŁADNIKI:
chili* 45%, trawa cytrynowa* 10%, czosnek, szalotka*, sól kuchenna, nasiona kolendry*, galangal*, kminek, liście Kaffir*, regulator kwasowości kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik z kontrolowanych upraw ekologicznych)

OPIS
Ekologiczna tajska pasta curry. Tradycyjny tajski dodatek do potraw azjatyckich. Jest to nic innego, jak utarte i wymieszane składniki/ przyprawy. Zdecydowanie najostrzejszym rodzajem pasty curry jest zielona pasta curry. Stanowi kwintesencje Tajlandii (dzięki zawartości kolendry, trawy cytrynowej, galangi oraz właśnie chili). Składniki są idealną bazą do zielonego curry, które można wykorzystać jako dodatek do makaronów, ryżów, sosów i zup.Wykorzystywana jest także jako marynata do wielu tajskich dań mięsnych. Do jej przygotowania wykorzystywane są zielone papryczki chili.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 75 kcal
Tłuszcz - 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
Węglowodany - 9,7 g
w tym cukry - 2,8 g
Białko - 3,5 g
Sól - 13,9 g

 

 

 

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

© Remedy Template by Maxsote
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium