Koszyk: (pusty)
do kasy suma: 0,00 zł

Pasta curry tajska czerwona BIO 120g

Kod produktu: 11339
Producent: -
Ocena: 0
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 13,90 zł 13.90
Wybierz ilość: szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Kraj Producenta: Tajlandia

Producent: Lien Ying

Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 120g

Jednostka sprzedaży: 1szt

Produkt posiada CERTYFIKAT BIO

SKŁADNIKI:
chili* 25%, trawa cytrynowa* 15%, czosnek, szalotka*, galangal*, sól kuchenna, kminek, liście Kaffir*, regulator kwasowości kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik z kontrolowanych upraw ekologicznych)

OPIS
Ekologiczna tajska pasta curry. Tradycyjny tajski dodatek do potraw azjatyckich. Jest to nic innego, jak utarte i wymieszane składniki/ przyprawy. Czerwona pasta curry jest pikantną odmianą pasty curry, zawierającą czerwone chili. Stanowi kwintesencje Tajlandii (dzięki zawartości czerwonego chili, trawy cytrynowej, galangi). Składniki są idealną bazą do czerwonego curry, które można wykorzystać jako dodatek do makaronów, ryżów, sosów i zup choć najczęściej do potrwa w woka. Wykorzystywana jest także jako marynata do wielu tajskich dań mięsnych. Do jej przygotowania wykorzystywane są czerwone papryczki chili.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 97 kcal
Tłuszcz - 1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 11 g
w tym cukry - 2,6 g
Białko - 4,7 g
Sól - 13,9 g

 

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

© Remedy Template by Maxsote
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium