Opis
Ocet ryżowy do sushi 150 ml
Ocet ryżowy do sushi wyprodukowany w 100% z wysokiej jakości ryżu Hom Mali w procesie powolnej fermentacji. Brązowy kolor octu jest naturalny i może czasem stawać się ciemniejszy. Ewentualny osad jest naturalnym białkiem i w żaden sposób nie wpływa na obniżenie jakości produktu.
Składniki:
Woda, ryż.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 0 kJ/0 kcal
- Tłuszcz: 0 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
- Węglowodany: 0 g
- - w tym cukry: 0 g
- Błonnik: 0 g
- Białko: 0,4 g
- Sól: 7 mg
Kraj producenta: Tajlandia
Producent: MR. MING
Pojemność: 150 ml
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce.