Opis
Miso Shiro pasta ryżowa z soją BIO 300g LIMA
Miso Shiro to tradycyjna pasta japońska, którą możemy wykorzystać jako dodatek do zup i sosów. Miso Shiro produkowane jest ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem soi. Jest to delikatniejsza wersja miso.
Składniki:
Ryż 63 %, soja 23 %, woda, sól morska 6,3 %.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 812 kJ/193 kcal
- Tłuszcz: 4,2 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
- Węglowodany: 29 g
- - w tym cukry: 26 g
- Błonnik: 2,0 g
- Białko: 9,1 g
- Sól: 5,0 g
Kraj producenta: Polska
Producent: LIMA
Waga: 300 g
Informacja alergenna: może zawierać gluten
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Miso Shiro pasta BIO 300g LIMA





towar niedostępny

Buy this products now - pay for it in 30 days