Opis
Miso Hatcho pasta sojowa z jęczmieniem BIO 300g LIMA
Miso Hatcho to tradycyjna pasta japońska, którą możemy wykorzystać jako dodatek do zup i sosów. Miso produkowane jest ze sfermentowanej soi.
Składniki:
Soja 64 %, woda, sól morska 11 %, mąka z prażonego jęczmienia 0,8 %.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1029 kJ/247 kcal
- Tłuszcz: 12 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
- Węglowodany: 7,3 g
- - w tym cukry: 0,8 g
- Błonnik: 8,8 g
- Białko: 23 g
- Sól: 8,8 g
Kraj producenta: Polska
Producent: LIMA
Waga: 300 g
Informacja alergenna: może zawierać gluten
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Miso Hatcho strong pasta BIO 300g LIMA





towar niedostępny

Buy this products now - pay for it in 30 days