Koszyk: (pusty)
do kasy suma: 0,00 zł

Makaron kukurydziano-ryżowy spaghetti bezglutenowy BIO 250 g Alce Nero

Kod produktu: 10539
Producent: Alce Nero
Ocena: 5
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 12,60 zł 12.60
Wybierz ilość: szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Kraj pochodzenia: spoza UE

Producent: Alce Nero

Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 250g

Jednostka sprzedaży: 1 szt

Produkt posiada CERTYFIKAT BIO

Składniki

Mąka kukurydziana 80%, mąka z ryżowa 20%

Makaron kukurydziano-ryżowy spaghetti to produkt powstały na bazie składników pochodzących z upraw ekologicznych. Doskonały w kuchni bezglutenowej, dla wegan i wegetarian. Świetnie komponuje się z daniami z woka, sałatkami oraz zupami.

Wartości odżywcze w 100g produktu

Wartość energetyczna: 1512 kJ/360 kcal

Tłuszcz: 1,3 g

-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g

Węglowodany: 79 g

-w tym cukry: 0,9 g

Błonnik: 1,6 g

Białko: 7,2 g

Sól: 0,04 g

Informacja o alergenach: produkt może zawierać soję i orzechy ziemne.

Zalecane warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

© Remedy Template by Maxsote
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium