Opis
Mąka z białej kukurydzy do POLENTY bezglutenowa BIO 500g Pasta Natura
Mąka kukurydziana- z białej kukurydzy bezglutenowa przeznaczona jest wypieku Polenty. Maka jest ekologiczna i wolna od glutenu.
Składniki:
Mąka z białej kukurydzy 100%.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 1468 kJ /346 kcal
- Tłuszcz: 1 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
- Węglowodany: 76 g
- - w tym cukry: 0,5 g
- Błonnik: 2,5 g
- Białko: 7 g
- Sól: 0,01 g
- Kraj pochodzenia: Włochy
- Producent: Pasta Natura
- Opakowanie jednostkowe: 500 g / 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Informacje o alergenach: może zawierać soję.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Mąka z białej kukurydzy do POLENTY bezglutenowa BIO 500g Pasta Natura
towar niedostępny