Opis
Melasa z trzciny cukrowej BIO 450 g
- Kraj producenta: Paragwaj
- Producent: VIVIO
- Opakowanie jednostkowe: 450 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Melasa z trzciny cukrowej.
Organiczna melasa jest ekstrahowana podczas procesu produkcji cukru trzcinowego. Stosować do słodzenia herbaty, kawy, napojów, wypieków, deserów itp.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1291 kJ /304 kcal
- Tłuszcz: 0,1 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
- Węglowodany: 71 g
- - w tym cukry: 36 g
- Błonnik: 3,5 g
- Białko: 3,1 g
- Sól: 0,03 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 15 -25°C. Po otwarciu najlepiej przechowywać w lodówce w temperaturze + 8°C