Opis
Indyk w sosie serowym 320 g Wekownia
Gulasz z indyka w sosie serowym. Pasteryzowany. To idealna propozycja na szybki i pyszny obiad. Sos przygotowany przez kucharzy restauracji Bawełna.
Składniki:
Mięso z uda indyka bez skóry i kości 54,5 %, śmietanka z mleka, stabilizator karagen, pomidory suszone w oleju(pomidory 80 %, olej słonecznikowy, kapary, oregano, czosnek, papryka peperoncino, ocet winny, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, stabilizator: chlorek wapnia), 4,7 %, ser gorgonzola(mleko, sól, podpuszczka), sól, oliwa z oliwek Pomace, pieprz czarny.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1056 kJ/253 kcal
- Tłuszcz: 18,84 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,59 g
- Węglowodany: 3,92 g
- - w tym cukry: 1,31 g
- Białko: 16,82 g
- Sól: 1,07 g
Kraj producenta: Polska
Producent: Wekownia
Waga: 320 g
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Indyk w sosie serowym 320 g WEKOWNIA
towar niedostępny