Opis
Czekolada jagodowa z acerolą bez cukru BIO 40g COCOA
czekolada jagodowa z dodatkiem liofilizowanej aceroli. Uzupełnia niedobory witaminy cIdealna przekąska. Ekologiczna.
Składniki:
Nieprażone ziarna kakaowca, cukier z kwiatu palmy kokosowej, tłuszcz kakaowy, orzechy pekan 15 %, orzechy laskowe.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 2500 kJ/604 kcal
- Tłuszcz: 46 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
- Węglowodany: 27 g
- - w tym cukry: 26 g
- Białko: 9,0 g
- Błonnik: 10 g
- Sól: 0,2 g
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: COCOA
Waga: 40g
Informacja o alergenach: produkt zawiera orzechy.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od ciepła.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Czekolada jagodowa z acerolą bez cukru BIO 40g COCOA
towar niedostępny