Opis
Czekolada Creamy Migdał z solą bez cukru BIO 40g Cocoa
Czekolada z chrupiącymi migdałami i solą, kremowa, bez cukru, ekologiczna.
Składniki:
Tłuszcz kakaowy, inulina, migdały 23 %, erytrytol, sproszkowany napój owsiany, nieprażone ziarno kakao, sproszkowany miąższ kokosowy, naturalne aromaty, liofilizowane truskawki 2 %, emulgator lecytyny ze słonecznika.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1972 kJ/474 kcal
- Tłuszcz: 38 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
- Węglowodany: 25 g
- - w tym cukry: 4,6 g
- -w tym poliole: 13 g
- Białko: 7,4 g
- Błonnik: 25 g
- Sól: 0,6 g
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: COCOA
Waga: 40g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać orzechy oraz orzeszki ziemne
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od ciepła.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Czekolada Creamy Migdał Sól bez cukru BIO 40g Cocoa
towar niedostępny
Buy this products now - pay for it in 30 days