Opis
Ciastko KETO z nadzieniem malinowo-jeżynowym bez glutenu i cukru 50g Frank&Oli
Miękkie ciastko o niskiej zawartości węglowodanów KETO z nadzieniem malinowo-jeżynowym to świetna przekąska dodająca energii. Ciastko zawiera dużą ilość błonnika, jest bezglutenowe i bardzo smaczne.
Składniki:
Bezglutenowe płatki owsiane 35 %, błonnik z korzenia cykorii, miazga kokosowa, nadzienie 25 %(miazga kokosowa, błonnik z korzenia cykorii, suszony zagęszczony sok malinowy 5 %, suszony zagęszczony sok jeżynowy 3 %, sok z cytryny, emulgator: lecytyny z rzepaku, aromaty naturalne), emulgator: lecytyny z rzepaku, sól himalajska.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1653 kJ/398 kcal
- Tłuszcz: 21 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
- Węglowodany: 32 g
- - w tym cukry: 3,7 g
- Białko: 7,1 g
- Błonnik: 27 g
- Sól: 0,41 g
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Frank&Oli
Waga: 50 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać nasiona sezamu, orzeszki arachidowe, inne orzechy i mleko.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od ciepła.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Ciastko KETO z nadzieniem Smoothie malina jeżyna 50g F&O
towar niedostępny
Buy this products now - pay for it in 30 days