Opis
Ciastko KETO masło orzechowe i chia bez glutenu i cukru 50g Frank&Oli
Miękkie ciastko o niskiej zawartości węglowodanów KETO z masłem orzechowym i chia to świetna przekąska dodająca energii. Ciastko zawiera dużą ilość błonnika, jest bezglutenowe i bardzo smaczne.
Składniki:
Pasta z orzechów arachidowych 35 %, błonnik z korzenia cykorii, mąka z orzechów arachidowych 25 %, orzechy arachidowe 6 %, nasiona szałwii hiszpańskiej, emulgator: lecytyny z rzepaku, sól himalajska.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1955 kJ/467 kcal
- Tłuszcz: 33,11 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,6 g
- Węglowodany: 11,3 g
- - w tym cukry: 9,8 g
- Białko: 17,7 g
- Błonnik: 26,7 g
- Sól: 0,8 g
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Frank&Oli
Waga: 50 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać nasiona sezamu, orzeszki arachidowe, inne orzechy i mleko.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od ciepła.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Ciastko KETO masło orzechowe i chia bez glutenu i cukru 50g Frank&Oli
towar niedostępny