Opis
Ciastka sezamowe z żurawiną bezglutenowe 150g Baton Warszawski
Bez glutenu i laktozy
Bez dodatku cukru
Baton Warszawski ciastko to przełomowa nowość stworzona na bazie naturalnych, nieprzetworzonych składników, które są połączone ze sobą według przemyślanej receptury. Doskonale sprawdza się jako podwieczorek do szkoły, przekąska do pracy lub na wyprawę rowerową. Nie zawiera glutenu, orzechów arachidowych, laktozy oraz cukru. Mają niski indeks glikemiczny i dużo błonnika.
Składniki:
Sezam 26%, mąka ryżowa, mąka gryczana, olej kokosowy, daktyle, siemię lnu złote, ksylitol, erytrytol, żurawina 5,3 %(żurawina suszona 60%, koncentrat soku jabłkowego, olej słonecznikowy), miód naturalny 4%, sól kłodawska, wanilia.
Wartości odżywcze w 150 g produktu:
Wartość energetyczna: 2748 kJ/657 kcal
Tłuszcz: 43,7 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18,9 g
Węglowodany: 40,3 g
-w tym cukry: 20,4 g
Błonnik: 15,7 g
Białko: 13,3 g
Sól: 0,43 g
Kraj Producenta: Polska
Producent: Baton Warszawski
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 150g (5szt)
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Ciastka sezamowe z żurawiną bezglutenowe 150g Baton Warszawski
towar niedostępny
Buy this products now - pay for it in 30 days