Opis
Ciastka migdałowe ze skórką z cytryny bezglutenowy 150g Baton Warszawski
Bez glutenu i laktozy
Bez dodatku cukru
Baton Warszawski ciastko to przełomowa nowość stworzona na bazie naturalnych, nieprzetworzonych składników, które są połączone ze sobą według przemyślanej receptury. Doskonale sprawdza się jako podwieczorek do szkoły, przekąska do pracy lub na wyprawę rowerową. Nie zawiera glutenu, orzechów arachidowych, laktozy oraz cukru. Ma niski indeks glikemiczny i dużo błonnika.
Składniki:
Mąka migdałowa 27%, daktyle, mąka owsiana bezglutenowa, mąka jaglana, olej kokosowy, erytrytol, siemię lnu złote, sól kłodawska, skórka z cytryny 1,2%, cynamon 0,2%.
Wartości odżywcze w 150 g produktu:
Wartość energetyczna: 1815 kJ/473 kcal
Tłuszcz: 31 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,6 g
Węglowodany: 24,2 g
-w tym cukry: 14,7 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 10,4 g
Sól: 0,29 g
Kraj Producenta: Polska
Producent: Baton Warszawski
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 150g (5szt)
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Ciastka migdałowe ze skórką z cytryny bezglutenowy 150g Baton Warszawski





towar niedostępny

Buy this products now - pay for it in 30 days