Opis
Kraj Pochodzenia: Rolnictwo UE/spozaUE
Producent: Biopont
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 60g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Produkt posiada certyfikat BIO
Składniki
Ryż, olej słonecznikowy, szpinak 1,8%, por 1,5%, sól morska, cebula, pieprz.
Chrupki ryżowe ze szpinakiem i porem stanowią idealną przekąskę zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Chrupki są produktem bezglutenowym. Składniki pochodzą wyłącznie z ekologicznych certyfikowanych upraw.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, szczelnie zamknięte.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 1754 kJ/419 kcal
Tłuszcz: 16,4 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 56,3 g
-w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,1 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać alergeny - orzeszki.