Opis
Kraj pochodzenia: Rolnictwo UE/spoza UE
Producent: COCOA
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 50g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Produkt posiada CERTYFIKAT BIO
Składniki
Cukier z kwiatu palmy kokosowe, tłuszcz kakaowy, migdały, pistacje 12%, sproszkowane mleczko kokosowe, sól himalajska <1% wanilia bourbon, zawartość masy kakaowej min 36%.
Surowa czekolada COCOA RAW wykonana jest ze składników, które nie szkodzą, a przede wszystkim korzystnie wpłyną na nasze zdrowie. Czekolada RAW wytworzona jest ze składników pochodzących z ekologicznych upraw, 100% organicznych składników, z nieprażonych ziaren kakaowca. Słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej, który nie jest rafinowany. Zawiera cenne minerały tj. magnez, potas, cynk, żelazo i fosfor oraz witaminy z grupy B, i witaminę C.
PRODUKT NIE ZAWIERA LAKTOZY
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 2539 kJ/611 kcal
Tłuszcz: 46 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
Węglowodany: 40 g
-w tym cukry: 40 g
Błonnik: 3 g
Białko: 8 g
Sól: 0,3 g
Informacja o alergenach: może zawierać inne orzechy powodujące alergię pokarmową.