Producenci
Promocje
MASŁO ORZECHOWE MIGDAŁOWE 500G
MASŁO ORZECHOWE MIGDAŁOWE 500G
39,90 zł 35,91 zł
szt.
SMALEC GĘSI SADEŁKOWY 300ML
SMALEC GĘSI SADEŁKOWY 300ML
12,50 zł 9,99 zł
szt.
SMALEC GĘSI SADEŁKOWY 720ML
SMALEC GĘSI SADEŁKOWY 720ML
22,50 zł 20,25 zł
szt.
SOK TŁOCZONY Z DZIKICH GRANATÓW BIO 250 ML
SOK TŁOCZONY Z DZIKICH GRANATÓW BIO 250 ML
7,49 zł 5,99 zł
szt.
ACEROLA PROSZEK 250G
ACEROLA PROSZEK 250G
56,00 zł 39,20 zł
szt.
AMORFICZNA ZIEMIA OKRZEMKOWA 1000g
AMORFICZNA ZIEMIA OKRZEMKOWA 1000g
50,00 zł 35,00 zł
szt.
MASŁO ORZECHOWE CRUNCHY 1000G
MASŁO ORZECHOWE CRUNCHY 1000G
27,50 zł 22,00 zł
szt.
SPROSZKOWANY SOK Z MŁODEGO JĘCZMIENIA GREENIE BIO 200G
SPROSZKOWANY SOK Z MŁODEGO JĘCZMIENIA GREENIE BIO 200G
132,00 zł 66,00 zł
szt.
MIGDAŁY CAŁE 1000G
MIGDAŁY CAŁE 1000G
49,88 zł 39,90 zł
szt.
PIERZGA - CHLEBEK PSZCZELI 100G
PIERZGA - CHLEBEK PSZCZELI 100G
28,00 zł 22,40 zł
szt.
JAGODY GOJI 1000G
JAGODY GOJI 1000G
42,84 zł 29,99 zł
szt.

CHLEB BEZGLUTENOWY 500 G MIESZANKA Z CZARNUSZKĄ

Dostępność: duża ilość
Cena: 11,50 zł 11.50
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: 10336

Opis

Kraj Producenta: Polska

Producent: Pięć Przemian

Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 500g

Jednostka sprzedaży: 1 szt

Składniki

Mąka owsiana bezglutenowa, słonecznik, płatki owsiane bezglutenowe, mąka teff, siemię lniane, czarnuszka 1,2%, płatki teff, nasiona chia, łuska babki jajowatej, sól himalajska.

Sposób przygotowania chleba

1) Nagrzej piekarnik do 190°C

2) Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można również posypać płatkami owsianymi, płatkami teff bądź mielonym siemieniem lnianym.

3) Wsyp mieszankę do misy.

4) Powoli dolewaj 500ml gazowanej wody dokładnie mieszając.

5) Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i włóż do piekarnika na około 1,5 godziny.

6) Po upieczeniu wyjmij chleb z brytfanki, zawiń w szmatkę i pozostaw do ostygnięcia.

Smacznego :)

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl