Producenci
Promocje
VITA BIOSA BIO ZIOŁOWY ELIKSIR 1L
VITA BIOSA BIO ZIOŁOWY ELIKSIR 1L
132,22 zł 119,00 zł
szt.
PIERZGA - CHLEBEK PSZCZELI 100G
PIERZGA - CHLEBEK PSZCZELI 100G
28,00 zł 22,40 zł
szt.
QUINOA CZERWONA (Komosa ryżowa) 1000G
QUINOA CZERWONA (Komosa ryżowa) 1000G
28,43 zł 19,90 zł
szt.
NASIONA CHIA 1000G
NASIONA CHIA 1000G
19,99 zł 13,99 zł
szt.
WODA KOKOSOWA FOCO 1000ML
WODA KOKOSOWA FOCO 1000ML
14,99 zł 11,99 zł
szt.
MASŁO ORZECHOWE SMOOTH 1000G
MASŁO ORZECHOWE SMOOTH 1000G
27,50 zł 22,00 zł
szt.
MIGDAŁY CAŁE 1000G
MIGDAŁY CAŁE 1000G
49,88 zł 39,90 zł
szt.
SOK TŁOCZONY Z DZIKICH GRANATÓW BIO 930 ML
SOK TŁOCZONY Z DZIKICH GRANATÓW BIO 930 ML
19,99 zł 15,99 zł
szt.
SMALEC GĘSI SADEŁKOWY 720ML
SMALEC GĘSI SADEŁKOWY 720ML
22,50 zł 20,25 zł
szt.
MASŁO ORZECHOWE SMOOTH 900G
MASŁO ORZECHOWE SMOOTH 900G
19,90 zł 19,90 zł
szt.
SOK TŁOCZONY Z DZIKICH GRANATÓW BIO 250 ML
SOK TŁOCZONY Z DZIKICH GRANATÓW BIO 250 ML
7,49 zł 5,99 zł
szt.

CHLEB BEZGLUTENOWY 500 G MIESZANKA Z CZARNUSZKĄ

Dostępność: duża ilość
Cena: 11,50 zł 11.50
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: 10336

Opis

Kraj Producenta: Polska

Producent: Pięć Przemian

Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 500g

Jednostka sprzedaży: 1 szt

Składniki

Mąka owsiana bezglutenowa, słonecznik, płatki owsiane bezglutenowe, mąka teff, siemię lniane, czarnuszka 1,2%, płatki teff, nasiona chia, łuska babki jajowatej, sól himalajska.

Sposób przygotowania chleba

1) Nagrzej piekarnik do 190°C

2) Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można również posypać płatkami owsianymi, płatkami teff bądź mielonym siemieniem lnianym.

3) Wsyp mieszankę do misy.

4) Powoli dolewaj 500ml gazowanej wody dokładnie mieszając.

5) Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i włóż do piekarnika na około 1,5 godziny.

6) Po upieczeniu wyjmij chleb z brytfanki, zawiń w szmatkę i pozostaw do ostygnięcia.

Smacznego :)

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl