Opis
Zupa pikantne curry z kremem kokosowym i grzybami shitake BIO 400 g
- Kraj pochodzenia: Litwa
- Producent: AUGA
- Opakowanie jednostkowe: 400 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Woda, krem kokosowy 18% (ekstrakt z kokosa 60%, woda), grzyby shitake 6%, marchew, mąka ryżowa, kukurydza, pasta pomidorowa, pędy bambusa, cukier, olej kokosowy, przyprawa curry w proszku 0.9%, koncentrat pomarańczowy, sól morska, przyprawy.
Opakowanie zawiera około 1,5 porcji produktu.
Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu - trzy sposoby podgrzania
1) Po otwarciu wlać do garnka i podgrzewać przez 2-3 minuty ciągle mieszając.
2) Otworzyć i podgrzać w mikrofalówce (3-4 minuty w 750 W)
3) Włożyć nieotwarty produkt do wody podgrzewanej na wolnym ogniu i ogrzewać przez 10 minut.
Wartości odżywcze w 100 ml produktu:
- Wartość energetyczna: 284 kJ /68 kcal
- Tłuszcz: 4,4 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g
- Węglowodany: 6,2 g
- - w tym cukry: 2,9 g
- Błonnik: 0,9 g
- Białko: 0,9 g
- Sól: 0,95 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze od 0°C od 25°C, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (2)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Tomek
Fajna w smaku, szczególnie nadaje się na biwak. Wystarczy tylko podgrzać i zjeść.
Ada
Moja ulubiona. Wszystkie zresztą z tej serii są smaczne. Cena też fajna. Polecam
Zupa pikantne curry z kremem kokosowym i grzybami shitake BIO 400 g AUGA
towar niedostępny