Opis
Ziarna kawy w gorzkiej czekoladzie bezglutenowe BIO 50 g
- Kraj pochodzenia: Polska
- Producent: Doti
- Opakowanie jednostkowe: 50 g / 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Czekolada gorzka 91% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa, palone ziarna kawy Arabika 8%, substancja glazurująca: guma arabska. Czekolada: masa kakaowa min. 70,4%.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 2178 kJ /525 kcal
- Tłuszcz: 36 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
- Węglowodany: 33 g
- - w tym cukry: 28 g
- Błonnik: 15 g
- Białko: 9,1 g
- Sól: 0,02 g
produkt może zawierać orzechy nerkowca lub migdały.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.