Opis
Ziarna kakao w czekoladzie KETO bezglutenowy bez cukru BIO 70g COCOA
Ziarna kakao w czekoladzie to świetna przekąska bez cukru i glutenu.
BEZ DODATKU CUKRU
BEZ GLUTENU
Składniki:
Czekolad 65 % (nieprażone ziarno kakao, erytrytol, tłuszcz kakaowy, sproszkowany olej MCT z kokosa (olej MCT z kokosa 70 %, błonnik z akacji 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy, wanilia Bourbon), ziarno kakao 35 %.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 2248 kJ/544 kcal
- Tłuszcz: 49 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 31 g
- Węglowodany: 23 g
- - w tym cukry: 1,4 g
- w tym poliole: 15 g
- Błonnik: 16 g
- Białko: 8,6 g
- Sól: 0,14 g
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: COCOA
Waga: 70g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać orzechy.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od ciepła.