Opis
Wegańska alternatywa jajek na słodko bezglutenowa BIO 240 g
- Kraj producenta: Hiszpania
- Producent: NATUR GREEN
- Opakowanie jednostkowe: 240 g / 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Mąka z gryczana, pełnoziarnista, skrobia z tapioki, skrobia kukurydziana, mielona babka płesznik, czarna sól himalajska, naturalny aromat waniliowy.
Wegańska alternatywa jajek przeznaczona do przepisów na słodko.
JEDNO OPAKOWANIE ODPOWIADA 12 SZTUK JAJEK
PRODUKT WEGAŃSKI, BEZGLUTENOWY.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1434 kJ /338 kcal
- Tłuszcz: 1,3 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
- Węglowodany: 74 g
- - w tym cukry: 0,3 g
- Błonnik:
- Białko: 6,7 g
- Sól: 0,7 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać inne orzechy i soję.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.