Opis
Truskawka liofilizowana bezglutenowa 13 g FRUPP
- Kraj producenta: Polska
- Producent: Celiko
- Opakowanie jednostkowe: 13 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Liofilizowana truskawka w plastrach.
Liofilizowana chrupiąca truskawka charakteryzuje się intensywnym smakiem i aromatem. Dzięki liofilizacji zachowane zostały składniki odżywcze. Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający do deserów, jogurtów, ciast.
DO WYPRODUKOWANIA 100 G TRUSKAWKI LIOFILIZOWANEJ ZUŻYTO 1 KG TRUSKAWKI
100% OWOCÓW
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1347 kJ /175 kcal
- Tłuszcz: 4,0 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
- Węglowodany: 55 g
- - w tym cukry: 55 g
- Błonnik: 16 g
- Białko: 8,0 g
- Sól: 0,01 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.