Opis
Traganek cięty 50 g Nanga
ZASTOSOWANIE
- w okresie obniżonej odporności
- wzmacnianie organizmu
- wspomaganie pracy serca i układu krążenia
- narażenie na stres
- wyczerpanie i osłabienie
Sposób przygotowania: 1 łyżeczkę surowca zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia i gotować 10 minut na małym ogniu. Pić 4 razy dziennie po pół szklanki odwaru.
Składniki:
Korzeń traganka 100%.
Kraj pochodzenia: Chiny
Producent: Nanga
Waga: 50 g
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
KETO i Low Carb | KETO LCHF |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Traganek korzeń cięty 50 g Nanga
towar niedostępny