Opis
Tofu silken soft bezglutenowe BIO 340 g MORI-NU
Tofu soft (miękkie) ma bardzo delikatny smak i jedwabistą konsystencję. Idealna alternatywa dla jajek i sera. Świetny dodatek do zup, sałatek i deserów.
Składniki
Woda, SOJA 14,9%, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, substancja wiążąca: chlorek wapnia.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 197 kJ/47 kcal
- Tłuszcz: 2,5 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
- Węglowodany: 0,6 g
- - w tym cukry: 0,6 g
- Białko: 5,0 g
- Sól: 0 g
Kraj Producenta: Japonia
Producent: MORI-NU
Waga: 350 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku i spożyć w ciągu 2 dni.