Opis
Syrop z nektaru kwiatu palmy kokosowej BIO 400 g Coco Farm
- Kraj producenta:
- Producent: Coco Farm
- Opakowanie jednostkowe: 400 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Syrop kokosowy 100%.
Syrop kokosowy powstaje z nektaru kwiatu palmy kokosowej. W czasie kwitnienia z nacięć wydobywa się słodki płyn. Wolno odparowany staje się klarownym syropem o karmelowym zapachu i smaku.
Syrop kokosowy jest w pełni naturalną alternatywą dla zwykłego cukru białego i innych pozbawionych wartości słodzików. Doskonale sprawdza się jako polewa do deserów, koktajli, musli jogurtów i sałatek, nadając im atrakcyjny wygląd i zapach.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1309 kJ /321 kcal
- Tłuszcz: 0,1 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
- Węglowodany: 78 g
- - w tym cukry: 78 g
- Błonnik: 0 g
- Białko: 0 g
- Sól: 0,14 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej w suchym i chłodnym miejscu. Nie dopuszczać do zanieczyszczenia i zawilgocenia produktu.