Opis
Sos salsa dip meksykański BIO 260 g Acapulco
- Kraj pochodzenia: Belgia
- Producent: Acapulco
- Opakowanie jednostkowe: 40 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Pomidory 79%, cebula 7,7%, pasta pomidorowa 4,8%, ocet winny, zielona papryka 2%, skrobia ryżowa, sól morska, woda, czosnek 0,2%, pieprz cayenne, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Sos salsa dip doskonale nadaje się jako dodatek do wszelkiego rodzaju przekąsek. Duża ilość warzyw i przypraw nadaje niepowtarzalny smak.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 133 kJ /32 kcal
- Tłuszcz: 0,1 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
- Węglowodany: 6,0 g
- - w tym cukry: 4,0 g
- Białko: 1,2 g
- Sól: 1,7 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.