Opis
Śliwka węgierka liofilizowana 20 g Batom
Aromatyczne owoce śliwki węgierki zostały poddane procesowi liofilizacji dzięki czemu zachowują swój smak, aromat oraz około 90% wartości odżywczych świeżych owoców. Idealne jako dodatek do ciast i deserów.
Składniki:
Śliwka węgierka liofilizowana 100%.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1400 kJ /354 kcal
- Tłuszcz: 2,2 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
- Węglowodany: 73 g
- - w tym cukry: 73 g
- Białko: 5,1 g
- Błonnik: 14 g
- Sól: 0,01 g
- Kraj producenta: Polska
- Producent: Batom
- Opakowanie jednostkowe: 20 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Informacja o alergenach: może zawierać gluten, orzechy i sezam.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Śliwka liofilizowana 20g Batom





towar niedostępny

Buy this products now - pay for it in 30 days