Opis
Ragu z dzika z grzybkiem 490g Wekownia
Ragu z dzika to limitowania seria dań z dziczyzny. Wyjątkowy aromat i smak sprawiają, że nasze kubki smakowe szaleją. Ragu zawiera oprócz mięsa z dzika, grzyby, czerwone wino, pomidory, warzywa i wyjątkowo aromatyczne przyprawy. Można je podawać z kaszami lub makaronem.
Produkty tworzone przez kucharzy restauracji BAWEŁNA z wykorzystaniem wysokiej jakości produktów, doświadczenia i kucharskiego kunsztu. Smaki tradycyjnych potraw i znane od lat dania restauracyjne zamknięte w szklanych słojach, stosując tradycyjną metodę konserwacji - pasteryzację.
CZYM WYRÓŻNIAJĄ SIĘ PRODUKTY WEKOWNIA:
- Najlepsza jakość produktów
- Dania szefów kuchni łódzkich restauracji
- Zdrowe i wartościowe posiłki
- Łatwe dania w podróży
- Szybkie i łatwe w przygotowaniu posiłki
Data przydatności do spożycia 02.09.2023
Składniki:
Pulpa pomidorowa, sok pomidorowy, regulator kwasowości( kwas cytrynowy), szynka z dzika bez kości 28,3%, podgrzybek brunatny, wino czerwone, marchew, cebula, pietruszka, oliwa z oliwek, sól, czosnek, pieprz, tymianek, owoc jałowca.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 389 kJ /93 kcal
- Tłuszcz: 3,69 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,72 g
- Węglowodany: 5,87 g
- - w tym cukry: 0,60 g
- Białko: 9,10 g
- Sól: 1,03 g
Kraj pochodzenia: Polska
- Producent: Wekownia
- Opakowanie jednostkowe: 490 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Informacja o alergenach: produkt zawiera siarczyny
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin.