Opis
Pasta kremowa paprykowa z chili bezglutenowa BIO 140 g
- Kraj producenta: Niemcy
- Producent: Allos
- Opakowanie jednostkowe: 140 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Olej słonecznikowy, czerwona papryka 15%, woda, nasiona słonecznika, sok cytrynowy z koncentratu, syrop z agawy, cebula, koncentrat pomidorowy, sól morska, papryka w proszku 15, oliwa z oliwek, białko roślinne (z nasion słonecznika), cebula w proszku, chili w proszku 0,5%, ocet owocowy, skrobia z tapioki, biały pieprz.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1586 kJ /384 kcal
- Tłuszcz: 37 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g
- Węglowodany: 8,2 g
- - w tym cukry: 5,3 g
- Błonnik: 2,3 g
- Białko: 3,5 g
- Sól: 1,3 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.