Opis
Pasta kremowa z mango i curry bezglutenowa BIO 140 g
- Kraj producenta: Niemcy
- Producent: Allos
- Opakowanie jednostkowe: 140 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Olej słonecznikowy, puree z mango 15%, sok pomarańczowyz koncentratu, nasiona słonecznika, woda syrop z agawy, sok cytrynowy z koncentratu, napój kokosowy, sól morska, curry 1%, ocet owocowy, białko roślinne (z nasion słonecznika), skrobia z tapioki, biały pieprz, chili w proszku.
Gęsta kremowa pasta o intensywnym smaku, doskonale nadaje się do pieczywa.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1655 kJ /401 kcal
- Tłuszcz: 38 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
- Węglowodany: 11 g
- - w tym cukry: 9,1 g
- Błonnik: 1,6 g
- Białko: 2,9 g
- Sól: 1,3 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.