Opis
Papryka opiekana w zalewie BIO 460 g NEFELI
- Kraj pochodzenia: Hiszpania
- Producent: Emya
- Opakowanie jednostkowe: 460 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Pieczona czerwona papryka, woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Papryka czerwona pieczona doskonała jako dodatek do kanapek, sałatek lub jako zdrowa przekąska.
Wartości odżywcze w 100 ml produktu:
- Wartość energetyczna: 85 kJ /20 kcal
- Tłuszcz: <0,5 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
- Węglowodany: 2,5 g
- - w tym cukry: 2,5 g
- Błonnik: 1,5 g
- Białko: 0,7 g
- Sól: 0,73 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.