Opis
Migdały w czekoladzie gorzkiej bezglutenowe BIO 50 g Doti
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Chrupiąca i słodka przekąska. Połączenie surowego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady.
Składniki
Czekolada gorzka 69% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa), migdały 30%, substancja glazurująca: guma arabska. Czekolada: masa kakaowa minimum 70,4%.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 2279 kJ/550 kcal
- Tłuszcz: 42 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
- Węglowodany: 24 g
- - w tym cukry: 20 g
- Błonnik: 14 g
- Białko: 13 g
- Sól: <0,01 g
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Doti
Waga: 50 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać orzechy nerkowca.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Migdały w czekoladzie gorzkiej bezglutenowe BIO 50 g Doti
towar niedostępny