Opis
Mango liofilizowane BIO 20 g BATOM
Liofilizowane mango pełne smaku i aromatu. Delikatne, chrupiące oraz bardzo esencjonalne w smaku, zachowujące maksimum wartości odżywczych. Plasterki mango mogą stanowić wspaniały, dekoracyjny dodatek do różnego rodzaju potraw. Można je również spożywać bezpośrednio z opakowania.
Składniki
Liofilizowane mango 100%.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 1385 kJ/323 kcal
- Tłuszcz: 2,4 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
- Węglowodany: 67 g
- - w tym cukry: 67 g
- Białko: 3,2 g
- Błonnik: 9,2 g
- Sól: 0,07g
Kraj producenta: Polska
Producent: Batom
Waga: 20 g
Informacje o alergenach: produkt może zawierać gluten, orzechy i sezam.
Przechowywanie: suche i chłodne miejsce
Dane techniczne
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Mango liofilizowane 20g Batom
towar niedostępny