Opis
Maliny liofilizowany BIO 20 g BATOM
Liofilizowane maliny to eksplozja smaku. Są bardzo leciutkie, oraz bardzo esencjonalne w smaku, przy czym zachowują maksimum wartości odżywczych. Liofilizowane maliny mogą stanowić wspaniały efekt dekoracyjny potraw. Można je również spożywać bezpośrednio z opakowania.
Składniki
Liofilizowane maliny 100%.
Wartości odżywcze w 100 ml produktu:
- Wartość energetyczna: 1342 kJ/322 kcal
- Tłuszcz: 4,62 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,13 g
- Węglowodany: 39 g
- - w tym cukry: 31 g
- Białko: 8,52 g
- Sól: 0,02 g
Kraj producenta: Polska
Producent: Batom
Waga: 20 g
Informacje o alergenach: produkt może zawierać gluten, orzechy i sezam.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.