Opis
Makaron z sorgo i ryżu z burakiem bezglutenowy BIO 250 g Pasta Natura
- Kraj pochodzenia: Włochy
- Producent: Pasta Natura
- Opakowanie jednostkowe: 250 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Mąka z sorgo 70%, mąka z ryżu pełnoziarnista, burak w proszku 5%.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1519 kJ /359 kcal
- Tłuszcz: 3,6 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
- Węglowodany: 69 g
- - w tym cukry: 3,5 g
- Błonnik: 6,4 g
- Białko: 9,5 g
- Sól: 0 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać soję.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.