Opis
Makaron sojowy PROTEINOWY fettucine z czarnej soi bezglutenowy BIO 200 g
- Kraj pochodzenia: Chiny
- Producent: Diet Food
- Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 200 g
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Mąka z czarnej organicznej soi, woda.
Wyjątkowy makaron wykonany z 100% organicznej czarnej soi, jest bezglutenowy i bardzo bogaty w białko. Zawiera mniej węglowodanów niż zwykły makaron. Jest łatwiej przyswajalny niż gotowana soja, o niskim indeksie glikemicznym.
Sposób przygotowania: wrzuć makaron do osolonej i wrzącej wody, gotuj 3-5 minut. Podawaj z sosem lub z dowolnymi dodatkami.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1385 kJ /331 kcal
- Tłuszcz: 5,1 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
- Węglowodany: 17 g
- - w tym cukry: 9,9 g
- Błonnik: 21 g
- Białko: 43 g
- Sól: 0,04 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Dane techniczne
Bezglutenowe | BEZ GLUTENU |
BIO ekologiczne | BIO |
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Makaron sojowy PROTEINOWY spaghetti z czarnej soi bezglutenowy BIO 200 g
towar niedostępny