Opis
Kraj Producenta: Włochy
Producent: Alce Nero
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 500g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Produkt posiada CERTYFIKAT BIO
Składniki
Maka pełnoziarnista z pszenicy durum, woda.
Wyśmienity makaron z ekologicznej maki z pszenicy durum z pełnego przemiału. Doskonale komponuje się z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Sposób przygotowania: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli, Czas gotowania al' dente' wynosi 11 minut.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 1453 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 2,1 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 66 g
-w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 7,7 g
Białko: 12 g
Sól: 0 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.