Opis
Makaron ryżowy tajski 1 mm 400 g
- Kraj producenta: Tajlandia
- Producent: Farmer
- Opakowanie jednostkowe: 400 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Mąka ryżowa 90%, woda.
Makaron ryżowy łatwy w przygotowaniu i uniwersalny. Jest niezbędnym składnikiem potraw kuchni tajskiej i chińskiej, spotykany w wielu innych rejonach Azji. Występuje w wielu odmianach od cienkich nitek do grubych wstążek mających szerokość 10 mm. Makaron ryżowy jest lekkostrawny, dlatego też jest wyśmienitym produktem dla osób na diecie lub mających problemy żołądkowe. Warto również wspomnieć, że zarówno ryż, jak i makaron ryżowy jest produktem bezglutenowym.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1514 kJ /356 kcal
- Tłuszcz: 0,8 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
- Węglowodany: 80 g
- - w tym cukry: <0,5 g
- Białko: 7,0 g
- Sól: 0,05 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Makaron ryżowy tajski 1 mm 400 g
towar niedostępny