Opis
Kraj Pochodzenia: Włochy
Producent: Alce Nero
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 250 g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Produkt posiada CERTYFIKAT BIO
Składniki:
mąka orkiszowa, woda.
Makaron orkiszowy wytwarzany jest z ekologicznej pszenicy durum uprawianej we Włoszech. Specjalny proces produkcji z wykorzystaniem tradycyjnych matryc z brązu nadaje specyficzną, chropowatą powierzchnię, dzięki której lepiej absorbują sosy.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 1445 kJ/344 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 68 g
-w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 12 g
Sól: 0 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.