Opis
Makaron kukurydziano-ryżowy z amarantusem teff i quinoa bezglutenowy BIO 250 g Pasta Natura
- Kraj pochodzenia: Włochy
- Producent: Pasta Natura
- Opakowanie jednostkowe: 250 g/ 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Mąka kukurydziana, mąka ryżowa, mąka z amarantusa 10%, mąka z teff 5%, mąka z quinoa (komosa ryżowa) 5%.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1365 kJ /323 kcal
- Tłuszcz: 2,9 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
- Węglowodany: 60 g
- - w tym cukry: 2,0 g
- Błonnik: 12 g
- Białko: 8,3 g
- Sól: 0,003 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać soję.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.