Opis
Makaron z pszenicy durum PAGLIA FIENO jajeczny Tagliatelle Festaiola 250 g AGNESI
- Kraj producenta: Włochy
- Producent: AGNESI
- Opakowanie jednostkowe: 250 g / 1szt.
- Jednostka sprzedaży: 1 szt.
Składniki
Semolina z pszenicy durum, jaja 28,3%, proszek szpinakowy 1,5%.
Makaron Festaiola wytwarzany jest z wysokiej jakości pszenicy durum (odmiana Kronos), do makaronu dodawane są wyłącznie świeże jaja w proporcji 6 jaj na 1 kg mąki.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1611 kJ/381 kcal
- Tłuszcz: 4,3 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
- Węglowodany: 69 g
- - w tym cukry: 2,5 g
- Białko: 15 g
- Sól: 0,15 g
Informacja o alergenach: produkt może zawierać śladowe ilości soi.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.