Opis
Kraj Producenta: Włochy
Producent:
Opakowanie jednostkowe: 1 szt - 310g bez zalewy 170g
Jednostka sprzedaży: 1 szt
Składniki
Kapary, ocet winny, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas L-askorbinowy, dwutlenek siarki (śladowe ilości).
Kapary z Lombardii są doskonałym charakterystycznym dla tamtejszej kuchni dodatkiem do sałatek, pizzy, dań mięsnych, sosów czy pasztetów.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna: 84 kJ/20 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 2,1 g
Białko: 2,6 g
Sól: 0 g
Opinie o produkcie (0)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.